Over Jachthaven Wartena

Over de jachthaven

Een ligplaats met een zonnetje…
We zeggen wel eens: bij ons heeft u altijd een ligplaats met een zonnetje. Elke dag doen de medewerkers van de haven hun uiterste best om de ligplaatshouders en onze gasten een aangenaam verblijf te bieden.
 

Niet-commercieel

Stichting ‘Jachthaven Wartena’ is de enige grote niet-commerciële jachthaven in Friesland. We investeren jaarlijks in de haven. Nieuwe onderhoudsarme steigers van kunststof, een modern havenkantoor en badgebouw of een gezellige uitstraling.

Goede sfeer

We horen regelmatig dat onze jachthaven sfeervol en gezellig is. Daar zijn we best wel een beetje trots op. Want het gaat ons erom dat onze ligplaatshouders en gasten het naar de zin hebben. Persoonlijk contact vinden we belangrijk en we maken regelmatig hier en daar een praatje.

 

Gunstige prijzen

Omdat onze verdiensten terugvloeien in de jachthaven, kunnen we onze ligplaatshouders en gasten een goed uitgeruste en moderne jachthaven bieden met prima voorzieningen. En dat tegen een acceptabel tarief!
 

We helpen u graag

Verblijft u op onze haven, zal het u vast opvallen. We zijn een grote haven maar zeker niet onpersoonlijk. Integendeel zelfs. We zijn u graag van dienst.
 

Veilig en vertrouwd

We willen dat u zich veilig voelt op de jachthaven. We zorgen voor goed onderhoud van de steigers en voorzieningen. De slagboom en de camera’s helpen ongewenste gasten te weren. Maar het zijn vooral de oplettende ogen en oren van de havenmeesters die zaken signaleren en actie ondernemen.
 

Oog voor ouderen en minder validen

We vinden het belangrijk dat iedereen, ook de oudere ligplaatshouder of gast, zo lang mogelijk kan genieten van zijn boot. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Bij het vervangen van de accu’s of het plaatsen van de buitenboordmotor? Onze havenmeesters staan graag voor u klaar!
HEEFT U VRAGEN?
NEEM GERUST CONTACT OP!
IK WIL GRAAG MEER INFO

CONTACTGEGEVENS


Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3, 9003 MC Warten

  info@jachthavenwartena.nl
  058-2551870

SOCIAL MEDIA


Volg Jachthaven Wartena via de verschillende socialkanalen:

Facebook

OPENINGSTIJDEN


Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
Dagelijks
08:30 - 12:00u en van 13:00 - 18:00u.

Van 1 oktober tot 1 april zijn wij geopend:
Maandag tot vrijdag
08.30 - 12.00u en van 13.00u - 16.30u
Zaterdags en zondags gesloten

 
2024 Jachthaven Wartena