Service & onderhoud

Wilt u uw boot in goede conditie houden, dan is regelmatig onderhoud nodig. Nieuw touwwerk, anti-fouling aanbrengen, de romp schilderen of het houtwerk lakken. Uw boot zelf onderhouden, het kan allemaal op onze jachthaven. Wij hebben de beschikking over een Roodberg botentrailer (maximaal 20 ton) om uw schip in en uit het water te rijden. En plaatsen deze op de parkeerplaats op bokken of in één van de doe-het-zelf werkplaatsen.

Op de parkeerplaats
Veel onderhoudswerkzaamheden kunt u op de parkeerplaats uitvoeren. We plaatsen uw schip op bokken, zo kunt u overal bij. Wilt u uw onderwaterschip schuren of schilderen, vergeet dan niet om de ondergrond af te dekken met plastic. Zo houden we de parkeerplaats netjes en vrij van verfspatten.

Doe-het-zelf werkplaats
Overweegt u in de wintermaanden aan het onderhoud van uw boot werken, dan bestaat de mogelijkheid om één van onze doe-het-zelf loodsen te huren. Deze werkplaatsen zijn ruim (20 x 7 meter) en professioneel uitgevoerd met centrale verwarming, afzuiging, spoelinrichting, perslucht en natuurlijk een douche en toilet.

Om even bij te komen is er ook een kantineruimte. Zo kan het niet anders dan dat het onderhoud van uw schip een feestje wordt. Ook als u wilt lassen of slijpen, vragen we u dit, voor de veiligheid, in een van de loodsen te doen. 

Tarief
Onder tarieven vindt u alle informatie. In de maanden juni, juli en augustus geldt een lager tarief.

Meer weten?
U kunt rechtstreeks contact opnemen met de havenmeester. Wilt u eerst eens langskomen om de werkplaats te bekijken? Ook dat kan. Vul het contactformulier in en we bellen u terug.
 

Hal voor binnenstalling

In de hal voor de winterberging is er beperkt onderhoud aan uw boot mogelijk. Alleen schuren (nat schuren is alleen toegestaan) en anti-fouling aanbrengen. Het aanbrengen van anti-fouling is toegestaan vanaf 1 april. Voor andere (schilder)werkzaamheden maakt u gebruik van de doe-het-zelfloods of de buitenstalling.

Scheepsbenodigdheden
Op de jachthaven zijn de meest voorkomende scheepsbenodigdheden verkrijgbaar. Bij het tankstation hebben we een bescheiden assortiment aan olie, schoonmaak- en poetsmiddelen. Conradi en Fopma verkoopt motoronderdelen, accu’s en beschikt over een uitgebreid assortiment aan verf, touw en beslag.

Reserveren
Overweegt u in de winter zelf het onderhoud van uw boot te doen, en wilt u één van de doe-het-zelf werkplaatsen huren? Geef dit alvast door als u de winterstalling reserveert. Wij plaatsen de boot dan op een goed te bereiken plek.
 

Laten doen

Veel onderhoud aan uw boot kunt u zelf doen. Komt u er niet aan toe, is de klus u te groot of heeft u deskundig advies nodig? Dan is het fijn om te weten dat op onze jachthaven een jachtservicebedrijf gevestigd is.

Conradi en Fopma is een allround service bedrijf en staat u bij met alle soorten reparaties aan uw schip. 

conradienfopma.nl
HEEFT U VRAGEN?
NEEM GERUST CONTACT OP!
IK WIL GRAAG MEER INFO

CONTACTGEGEVENS


Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3, 9003 MC Warten

  info@jachthavenwartena.nl
  058-2551870

SOCIAL MEDIA


Volg Jachthaven Wartena via de verschillende socialkanalen:

Facebook

OPENINGSTIJDEN


Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
Dagelijks
08:30 - 12:00u en van 13:00 - 18:00u.

Van 1 oktober tot 1 april zijn wij geopend:
Maandag tot vrijdag
08.30 - 12.00u en van 13.00u - 16.30u
Zaterdags en zondags gesloten

 
2024 Jachthaven Wartena