Cultuur

Cultuur

Dagje Warten
Een klein dorp maar de moeite van het bezoeken zeker waard. Warten was tot in de jaren ’50 het beste te bereiken via het water. Museum Warten, gevestigd in It Earmhus, een voormalig armenhuis en een Greidboerderij uit 1725, geeft u een goede indruk van het (over)leven in het natte landschap.

Tegenover het museum bij de brug, kunt u vanaf het terras van Eetcafé De Kok & De Walvis genieten van het uitzicht en de boten die langs varen. Nog een eetgelegenheid in Warten voor een snack of een plate is ByBoellies.

Iedere twee jaar vindt het evenement Wartenster Wetter Wille plaats. Twee dagen met wedstrijden op het water, activiteiten in het dorp en veel gezelligheid. Programma komende Wartenster Wetter Wille.

Voor verschillende arrangementen, praamvaren en andere leuke ‘plattelands’ activiteiten, kunt u ook een bezoek brengen aan Activiteitenboerderij De Wartenster.

Website Warten


Dagje Leeuwarden
Leeuwarden was in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. 

Leeuwarden biedt een gevarieerd en uitgebreid cultureel aanbod. Bezoek het Fries Museum, Stadsschouwburg De Harmonie, bioscoop Slieker Film. Stap aan boord van een praam voor een rondvaart door de binnenstad of maak onder leiding van een gids een stadswandeling.  Meer tips voor een dagje Leeuwarden

Ook voor een gezellig dagje winkelen kunt u in Leeuwarden terecht. U vindt er bekende kledingwinkels maar ook gezellige straatjes met bijzondere winkeltjes. Donderdagavond is het koopavond in Leeuwarden.
HEEFT U VRAGEN?
NEEM GERUST CONTACT OP!
IK WIL GRAAG MEER INFO

CONTACTGEGEVENS


Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3, 9003 MC Warten

  info@jachthavenwartena.nl
  058-2551870

SOCIAL MEDIA


Volg Jachthaven Wartena via de verschillende socialkanalen:

Facebook

OPENINGSTIJDEN


Van 1 oktober tot 1 april zijn wij geopend:
Maandag tot vrijdag
08.30 - 12.00u en van 13.00u - 16.30u
Zaterdags en zondags gesloten

Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
Dagelijks
08:30 - 12:00u en van 13:00 - 18:00u.
2024 Jachthaven Wartena