Camperplaatsen

Direct aan het water
Wilt u een paar nachten met uw camper op onze jachthaven staan? U bent van harte welkom. We hebben meerdere mooie plekken direct aan het water, voorzien van stroom en op loopafstand van het toilet & douchegebouw.
 

Moderne voorzieningen

Onze jachthaven beschikt over een splinternieuw badgebouw met ruime toiletten, voldoende douches, wasserette en een verwarmde vloer. Uiteraard kunt u bij ons ook uw vuilwater lozen en vers water tanken.

Persoonlijke service
We houden van een goede sfeer op de jachthaven en kennen onze gasten graag persoonlijk. Heeft u vragen, loop dan even langs op het havenkantoor of spreek gerust één van onze havenmeesters aan. Als extra service is er een boodschappenservice.

Prima uitvalsbasis
Vanuit onze rustige jachthaven kunt u op uw gemak de omgeving verkennen: Nationaal Park De Alde Feanen, watersportdorpen als Grou en Earnewoude en iets verderop de hofstad Leeuwarden. Fietsen zijn bij ons te huur. Met het fietspontje vanuit de haven is er een verbinding naar Earnewậld (Eernewoude).

Heeft u plannen?
Bent u van plan een of meerdere nachten bij ons te verblijven, dan raden wij u aan om van tevoren contact op te nemen. want ‘nee’ verkopen doen we niet graag.
 
HEEFT U VRAGEN?
NEEM GERUST CONTACT OP!
IK WIL GRAAG MEER INFO

CONTACTGEGEVENS


Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3, 9003 MC Warten

  info@jachthavenwartena.nl
  058-2551870

SOCIAL MEDIA


Volg Jachthaven Wartena via de verschillende socialkanalen:

Facebook

OPENINGSTIJDEN


Van 1 november tot 8 april zijn wij geopend:
Maandag tot vrijdag
08.30u - 12.00u en van 13.00u - 16.30u
Zaterdags en zondags gesloten

Vanaf 8 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
Dagelijks
08:30 - 12:00u en van 13:00 - 18:00u.
2023 Jachthaven Wartena