Camperplaatsen

Direct aan het water
Wilt u een paar nachten met uw camper op onze jachthaven staan? U bent van harte welkom. We hebben meerdere mooie plekken direct aan het water, voorzien van stroom en op loopafstand van het toilet & douchegebouw.
 

Moderne voorzieningen

Onze jachthaven beschikt over een splinternieuw badgebouw met ruime toiletten, voldoende douches, wasserette en een verwarmde vloer. Uiteraard kunt u bij ons ook uw vuilwater lozen en vers water tanken.

Persoonlijke service
We houden van een goede sfeer op de jachthaven en kennen onze gasten graag persoonlijk. Heeft u vragen, loop dan even langs op het havenkantoor of spreek gerust een van onze havenmeesters aan. Als extra service kunt u gebruik maken van de boodschappenservice.

Prima uitvalsbasis
Vanuit onze rustige jachthaven kunt u op uw gemak de omgeving verkennen: Nationaal Park De Alde Feanen, watersportdorpen als Grou en Earnewoude en iets verderop de hofstad Leeuwarden. U kunt bij ons fietsen huren en met het fietspontje oversteken naar Earnewậld (Eernewoude).

Heeft u plannen?
Bent u van plan een of meerdere nachten bij ons te komen staan, dan raden wij u aan om van tevoren even contact met ons op te nemen. want ‘nee’ verkopen doen we niet graag.
 
HEEFT U VRAGEN?
NEEM GERUST CONTACT OP!
IK WIL GRAAG MEER INFO

CONTACTGEGEVENS


Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3, 9003 MC Warten

  info@jachthavenwartena.nl
  058-2551870

SOCIAL MEDIA


Volg Jachthaven Wartena via de verschillende socialkanalen:

Facebook

OPENINGSTIJDEN


Van 1 november tot 1 april zijn wij geopend:
Maandag tot vrijdag
08.30u - 12.00u en van 13.00u - 16.30u
Zaterdags en zondags gesloten

Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
Dagelijks
08:30 - 12:00u en van 13:00 - 18:00u.
2023 Jachthaven Wartena