Winterstalling

Als het vaarseizoen voorbij is, wilt u dat uw boot er goed bij staat. Bij Jachthaven Wartena vindt u veilige en professionele botenstalling.
Winterstalling is mogelijk voor boten met een maximum gewicht van 20 ton en een maximale lengte van 14 meter. U kunt kiezen voor buitenstalling of binnenstalling.

Buitenstalling

Jachthaven Wartena beschikt over 5000 m2 parkeerruimte met verhard oppervlak voor winterberging. We zetten uw boot op stevige bokken. Het terrein is in de winter alleen toegankelijk voor booteigenaren.

Tarief winterstalling op terrein 2023-2024: € 16,65
(vaste ligplaatshouders ontvangen 10% korting)

Binnenstalling

Wilt u uw boot binnen stallen, dan bestaat de mogelijkheid voor winterberging in een van onze hallen. We beschikken over 2000 m2 ruimte waar uw boot de hele winter veilig staat. De hal is van 1 december tot 1 april niet toegankelijk.

Tarief overdekte winterstalling 2023-2024: € 40,45
(vaste ligplaatshouders ontvangen 10% korting)

Periode
Pleziervaartuigen kunnen van 1 oktober tot 1 december in de winterstalling worden geplaatst. Vervolgens kan uw boot tot 1 mei in de winterstalling blijven staan. Verlenging van deze periode is in overleg, tegen een meerprijs mogelijk, tot uiterlijk 1 juni.

Huisregels
We vinden veiligheid en duidelijke afspraken belangrijk. Daarom hebben we huisregels voor het gebruik van de winterstalling. We vragen iedereen zich hieraan te houden. U vindt ze terug als algemene voorwaarden bij de reservering van de winterberging.

Procedure
Bent u ligplaatshouder dan ontvangt u in september een reserveringsformulier voor de winterstalling.  U verrmeld hierop wanneer u de boot in de winterstalling wilt plaatsen en wanneer u de boot weer te water wilt laten. Ook kunt u alvast aangeven of u in de winter gebruik wilt maken van de doe-het-zelf werkplaats. We verwachten dat u uw boot zelf winterklaar maakt. In het reglement vindt u hierover meer informatie.

Bent u zelf aanwezig bij het stallen, dan kunt u een week van tevoren een afspraak maken. We laten het schip niet eerder te water dan dat u ons schriftelijk of telefonisch opdracht geeft dat de boot klaar is.

Ook voor niet-ligplaatshouders
Onze winterstalling staat niet alleen open voor onze ligplaatshouders. Heeft u uw boot elders liggen en zoekt u een goede winterstalling? U bent van harte welkom.

Reparaties tijdens winterstalling
Heeft u uw boot in de binnenstalling. Dan kunt u beperkt onderhoud uitvoeren. Het schuren van het onderwaterschip is alleen nat toegestaan. Het aanbrengen van anti-fouling is alleen mogelijk vanaf 1 april. Voor alle andere (schilder)werkzaamheden kunt u een doe-het-zelf werkplaats huren of de boot buiten op het parkeerterrein laten plaatsen.

Staat uw boot in de buitenstalling dan kunt u bijna alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Lassen en slijpen zijn niet toegestaan. Hiervoor huurt u een doe-het-zelf werkplaats. Gaat u schuren of schilderen, dek dan de ondergrond af met plastic. Zo blijft het parkeerterrrein netjes.
HEEFT U VRAGEN?
NEEM GERUST CONTACT OP!
IK WIL GRAAG MEER INFO

CONTACTGEGEVENS


Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3, 9003 MC Warten

  info@jachthavenwartena.nl
  058-2551870

SOCIAL MEDIA


Volg Jachthaven Wartena via de verschillende socialkanalen:

Facebook

OPENINGSTIJDEN


Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
Dagelijks
08:30 - 12:00u en van 13:00 - 18:00u.

Van 1 oktober tot 1 april zijn wij geopend:
Maandag tot vrijdag
08.30 - 12.00u en van 13.00u - 16.30u
Zaterdags en zondags gesloten

 
2024 Jachthaven Wartena