Stichting Jachthaven Wartena

Ligplaatsen

Jachthaven Wartena is een grote jachthaven met ruim 600 ligplaatsen.
Vaste ligplaatsen zijn beschikbaar voor eigenaren die het gehele jaar hun boot bij ons willen afmeren.

Ook voor een kortere periode bent u als gast van harte welkom op onze ligplaatsen voor passanten.

Vaste ligplaatsenOp zoek naar een vaste ligplaats? U bent van harte welkom op onze jachthaven midden in Friesland, waar veiligheid en persoonlijke service hoog in het vaandel staan. We zijn een goed uitgeruste jachthaven met een splinternieuw en duurzaam badgebouw. Voor meer informatie over beschikbare ligplaatsen bent u welkom op het havenkantoor.

600 ligplaatsen
De moderne Jachthaven Wartena beschikt over 600 ligplaatsen voor zeilboten, motorboten en jachten met een diepgang tot 1.80 meter. De ligplaatsen zijn verdeeld over negen steigers en bieden plaats aan jachten tot 25 meter lengte.

Voorzieningen aan de steiger
Op iedere steiger vindt u een tappunt voor drinkwater en aansluitpunten voor elektra, bij ligplaatsen vanaf 9 meter heeft iedere huurder een eigen aansluitpunt. Ligplaatsen vanaf 10 meter hebben standaard een vingerpier over de gehele lengte van de box.

Water en brandstof
Als ligplaatshouder kunt u gratis gebruikmaken van de pompen voor vuilwater en bilgewater. U kunt benzine en diesel tanken bij ons eigen tankstation aan de ingang van de haven.

Passanten ligplaatsTot 1.80 meter diepgang
Wilt u voor korte of langere tijd een ligplaats huren? U bent van harte welkom voor een aangenaam verblijf in een prachtige omgeving. De jachthaven heeft ligplaatsen voor zeiljachten en motorboten met een diepgang tot 1.80 meter en een lengte van 25 meter.

Voorzieningen aan de steiger
Iedere gast kan gebruik maken van een aansluitpunt voor elektra en het tappunt voor drinkwater. Ligplaatsen voor boten vanaf 10 meter hebben standaard een vingerpier tot het einde van de box. 

Adresgegevens

Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3
9003 MC te Warten

Openingstijden

Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
 
Dagelijks : 08:30 - 12:00u
  : 13:00 - 18:00u

 
© 2021 Stichting Jachthaven Wartena | Friesland       Privacyverklaring       WMMEDiA