Stichting Jachthaven Wartena

Camperplaatsen

Wilt u een nacht of een paar nachten met uw camper op onze jachthaven staan? U bent van harte welkom. 

Uw voordelenDirect aan het water
Wilt u een nacht of een paar nachten met uw camper op onze jachthaven staan? U bent van harte welkom. We hebben een paar mooie plekken direct aan het water, voorzien van stroom en op loopafstand van het toilet & douchegebouw.

Moderne voorzieningen
Onze jachthaven beschikt over een splinternieuw badgebouw met ruime toiletten, vloerverwarming, voldoende douches en een wasserette. Uiteraard kunt u bij ons ook uw vuilwater lozen en drinkwater tanken.

Persoonlijke service
We houden van een goede sfeer op de jachthaven en kennen onze gasten graag persoonlijk. Heeft u vragen, loop dan even langs op het havenkantoor of spreek gerust een van onze havenmeesters aan. Als extra service kunt u gebruik maken van de boodschappenservice.

Prima uitvalsbasis
Vanuit onze rustige jachthaven kunt u op uw gemak de omgeving verkennen: Nationaal Park De Alde Feanen, watersportdorpen als Grou en Earnewâld en iets verderop de Hofstad Leeuwarden. U kunt bij ons fietsen huren en met het fietspontje oversteken naar Earnewậld (Eernewoude).

Heeft u plannen?
Bent u van plan een of meerdere nachten bij ons te komen staan, dan raden wij u aan om van tevoren even contact met ons op te nemen. Het aantal plaatsen is beperkt en ‘nee’ verkopen doen we niet graag.

Adresgegevens

Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3
9003 MC te Warten

Openingstijden

​Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
 
Dagelijks : 08:30 - 12:00u
  : 13:00 - 18:00u 
© 2022 Stichting Jachthaven Wartena | Friesland       Privacyverklaring       WMMEDiA