Camperplaats

Direct aan het water

Wilt u een nacht of een paar nachten met uw camper op onze jachthaven staan? U bent van harte welkom. We hebben een paar mooie plekken direct aan het water, voorzien van stroom en op loopafstand van het toilet & douchegebouw.

Moderne voorzieningen

Onze jachthaven beschikt over een splinternieuw badgebouw met ruime toiletten, vloerverwarming, voldoende douches en een wasserette.
Uiteraard kunt u bij ons ook uw vuilwater lozen en drinkwater tanken.


Persoonlijke service

We houden van een goede sfeer op de jachthaven en kennen onze gasten graag persoonlijk. Heeft u vragen, loop dan even langs op het havenkantoor of spreek gerust een van onze havenmeesters aan. Als extra service kunt u gebruik maken van de boodschappenservice.

Prima uitvalsbasis

Vanuit onze rustige jachthaven kunt u op uw gemak de omgeving verkennen: Nationaal Park De Alde Feanen, watersportdorpen als Grou en Earnewoude en iets verderop de Hofstad Leeuwarden. U kunt bij ons fietsen huren en met het fietspontje oversteken naar Earnewậld (Eernewoude).

Heeft u plannen?

Bent u van plan een of meerdere nachten bij ons te komen staan, dan raden wij u aan om van tevoren even contact met ons op te nemen. Het aantal plaatsen is beperkt en ‘nee’ verkopen doen we niet graag.
 

 

Neem contact op

T: (058) 2551870


Vanaf april tot en met september zijn wij iedere dag geopend!
08.30 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 18.00 uur 
               

© 2019 Jachthaven Wartena   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA