Doe-het-zelf loods

Overdekt en verwarmd

Op onze jachthaven in Warten zijn twee overdekte en verwarmde doe-het-zelf werkplaatsen te huur. Hier kunt u alle voorkomende werkzaamheden aan uw schip uitvoeren, zoals reinigen, schuren, plamuren, drogen, lassen, slijpen, aflakken, spuiten of uw motor in- en uitbouwen.

Voorzieningen

Met onze trailer kunnen we uw sloep, motorboot, zeiljacht of platbodem met een maximum gewicht van 20 ton voor u uit het water halen en voor u in de doe-het-zelf loods zetten. Elke werkplaats beschikt over centrale verwarming, stofafzuiging en spoelinrichting voor een optimaal schilderklimaat. Toilet, douche en kantineruimte zijn voor gezamenlijk gebruik.

Materialen

Direct naast de doe-het-zelfloods vindt u het jachtservicebedrijf van Conradi en Fopma. Hier kunt u terecht voor alle scheepsbenodigdheden zoals technische onderdelen, anti-fouling, lakken en kwasten.

Reparatie laten uitvoeren

U kunt onderhoud & reparatie (deels) uitbesteden. Het is toegestaan om anderen dan uzelf de werkzaamheden te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld door uw eigen schilder of monteur in te schakelen. U blijft als huurder van de werkplaats wel eindverantwoordelijke. U kunt er ook voor kiezen om Conradi en Fopma in te schakelen.

Gastvrij gebruik

Bent u geen ligplaatshouder van Jachthaven Wartena maar wilt u wel gebruik maken van de werkplaats? Geen probleem. Onze doe-het-zelf loods is ook te huur voor booteigenaren uit Grou, Wergea, Earnewald, Akkrum, Leeuwarden en wijde omgeving.

Huurperiode

U huurt de werkplaats, in de periode september tot en met mei, altijd minimaal voor een week. In de zomerperiode is huur per dag ook mogelijk.

Tarief

Onder tarieven vindt u alle informatie. In de maanden juni, juli en augustus geldt een lager tarief.

Meer weten?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de havenmeester op het havenkantoor. Wilt u eerst eens langs komen om de werkplaats te bekijken? Ook dat kan.
 

 

Neem contact op

T: (058) 2551870


Vanaf april tot en met september zijn wij iedere dag geopend!
08.30 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 18.00 uur 
               

© 2019 Jachthaven Wartena   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA