Zelf reparatie en onderhoud doen

Wilt u uw boot in goede conditie houden, dan is regelmatig onderhoud nodig. Nieuw touwwerk, anti-fouling aanbrengen, de romp schilderen of het houtwerk lakken. Uw boot zelf onderhouden, het kan allemaal op onze jachthaven. We takelen uw schip voor u uit het water en zetten hem voor u op de parkeerplaats of in een van de doe-het-zelf werkplaatsen.

Op de parkeerplaats

Veel onderhoudswerkzaamheden kunt u gewoon zelf op de parkeerplaats uitvoeren. We zetten uw schip op bokken, zo kunt u overal bij. Wilt u uw onderwaterschip schuren of schilderen, vergeet dan niet om de ondergrond af te dekken met plastic. Zo houden we de parkeerplaats netjes en vrij van verfspatten.

Doe-het-zelf werkplaats

Wilt u overdekt aan het onderhoud van uw boot werken, dan kunt u een van onze doe-het-zelf loodsen huren.
Lassen of slijpen is niet toegestaan op het terrein, dan is het huren van een doe-het-zelf-loods verplicht.  
Meer informatie over onze verwarmde en goed uitgeruste doe-het-zelf werkplaatsen

Hal voor binnenstalling

In de hal voor de winterberging kunt u beperkt onderhoud aan uw boot uitvoeren. U kunt hier alleen schuren (alleen nat schuren is toegestaan) en anti-fouling aanbrengen. Het aanbrengen van anti-fouling is toegestaan vanaf 1 april. Voor andere (schilder)werkzaamheden kunt u gebruikmaken van de doe-het-zelfloods of de buitenstalling.

Scheepsbenodigdheden

U kunt op de jachthaven de meest voorkomende scheepsbenodigdheden vinden. Bij het tankstation vindt u een bescheiden assortiment aan olie, schoonmaak- en poetsmiddelen. Bij Conradi en Fopma kunt u terecht voor motoronderdelen, accu’s en een uitgebreid assortiment aan verf, touwen en beslag.
 

Reserveren

Bent u van plan om in de winter zelf het onderhoud van uw boot te doen en wilt u een van de doe-het-zelf werkplaatsen gebruiken? Geef dit dan alvast door als u de winterstalling reserveert. Wij plaatsen de boot dan op een makkelijk te bereiken plek.
 

 

Neem contact op

T: (058) 2551870


Vanaf april tot en met september zijn wij iedere dag geopend!
08.30 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 18.00 uur 
               

© 2019 Jachthaven Wartena   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA