Passanten

Wilt u voor korte of langere tijd met uw boot in onze jachthaven liggen? U bent van harte welkom. We zijn een goed uitgeruste jachthaven nabij het Nationaal Park De Alde Feanen midden in Friesland. We zullen er alles aan doen om u een aangenaam verblijf te bezorgen.

Voorzieningen jachthaven

Het havenkantoor en het badgebouw bieden moderne sanitaire voorzieningen, ook voor minder validen en jonge gezinnen.
Tevens kunt u bij ons vuilwater lozen, bilgewater afpompen, uw chemisch toilet legen, drinkwater tanken, lege gasflessen ruilen en brandstof tanken.
 
Voor een aangenaam verblijf, bieden wij u nog meer: Compleet overzicht van voorzieningen

Persoonlijk contact

We horen vaak van onze gasten dat er op de jachthaven een prettige en ontspannen sfeer heerst, met oog voor persoonlijk contact. Daar zijn we erg blij mee en dat koesteren we. Schroom dus niet om op ons havenkantoor langs te komen of een van onze havenmeesters aan te spreken als u vragen heeft.

Prima uitvalsbasis

Jachthaven Warten is een goede plek om de omgeving met het bekende Nationale Park De Alde Feanen te verkennen. Met een prachtig vaargebied, goede wandel-en fietsmogelijkheden en een interessant cultureel aanbod vlakbij, heeft u snel een paar heerlijke dagen.

Volg de borden

Bij binnenkomst vragen we u zich te melden aan de meldsteiger bij het havenkantoor. Bij de ingang van de haven volgt u de borden en houdt u bakboord aan.
 

 

Neem contact op

T: (058) 2551870


Vanaf april tot en met september zijn wij iedere dag geopend!
08.30 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 18.00 uur 
               

© 2019 Jachthaven Wartena   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA