Jachthaven Wartena introduceert elektrisch varen i.s.m. Greenjoy

31-08-2017

Jachthaven Wartena introduceert elektrisch varen

WARTEN – Met ingang van september is het mogelijk om vanaf de jachthaven in Warten een elektrische (fluister)sloep te huren voor een tochtje door de Alde Feanen.
Het bestuur van de jachthaven is recent een samenwerkingsverband aangegaan met Greenjoy, een bedrijf dat zich toelegt op het verhuren van elektrische sloepen.
Op 4 september zal wethouder Henk Deinum van de gemeente Leeuwarden de nieuwe samenwerking feestelijk inluiden.

De samenwerking met Greenjoy vloeit voort uit het onlangs vastgestelde visie- en beleidsplan voor de jachthaven. Het bestuur wil de haven de komende jaren transformeren van een ligplaats voor boten naar een plek waar het goed recreëren is en waar wat te beleven valt. De verbinding met het dorp moet worden verstevigd en daarnaast wordt de komende jaren ingezet op verdere verduurzaming van de bedrijfsvoering.

Greenjoy is een franchise die momenteel sloepen verhuurt in Utrecht, Haarlem, Loosdrecht en Leeuwarden. Daaraan wordt binnenkort Warten / Alde Feanen toegevoegd. De sloepen waarmee wordt gevaren zijn 100% elektrisch. Dat betekent geen lawaai en uitstoot en dus milieuvriendelijk en prettig varen.

Greenjoy maakt huren van een sloep bovendien laagdrempelig: met een mobiele telefoon kan in een oogwenk online worden geboekt, betaling gaat via Ideal. In plaats van huren per dag of dagdeel, kan bij Greenjoy al worden geboekt per uur, en dat voor een scherpe prijs.

De jachthaven is blij met de nieuwe samenwerking en hoopt dat onze gasten met veel plezier gebruik zullen maken van deze nieuwe manier om de Alde Feanen te ontdekken!

Boek nu: www.greenjoy.nl

 

 

Neem contact op

T: (058) 2551870


Vanaf april tot en met september zijn wij iedere dag geopend!
08.30 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 18.00 uur 
               

© 2019 Jachthaven Wartena   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA