Stichting Jachthaven Wartena

Passanten

Wilt u voor korte of langere tijd met uw boot in onze jachthaven liggen? U bent van harte welkom. We zijn een goed uitgeruste jachthaven nabij het Nationaal Park De Alde Feanen midden in Friesland. We zullen er alles aan doen om u een aangenaam verblijf te bezorgen.


Voorzieningen jachthavenHet havenkantoor en het badgebouw bieden moderne sanitaire voorzieningen, ook voor minder validen en jonge gezinnen.
Tevens kunt u bij ons vuilwater lozen, bilgewater afpompen, uw chemisch toilet legen, drinkwater tanken, lege gasflessen ruilen en brandstof tanken.
 
Voor een aangenaam verblijf, bieden wij u nog meer:
  • fietsverhuur
  • boodschappenservice
  • onderhouds- en reparatieservice
  • gratis Wifi

Persoonlijk contact
We horen vaak van onze gasten dat er op de jachthaven een prettige en ontspannen sfeer heerst, met oog voor persoonlijk contact. Daar zijn we erg blij mee en dat koesteren we. Schroom dus niet om op ons havenkantoor langs te komen of een van onze havenmeesters aan te spreken als u vragen heeft.

Prima uitvalsbasis
Jachthaven Warten is een goede plek om de omgeving met het bekende Nationale Park De Alde Feanen te verkennen. Met een prachtig vaargebied, goede wandel- en fietsmogelijkheden en een interessant cultureel aanbod vlakbij, heeft u snel een paar heerlijke dagen.

Volg de borden
Bij binnenkomst vragen we u zich te melden aan de meldsteiger bij het havenkantoor. Bij de ingang van de haven volgt u de borden en houdt u bakboord aan.


Adresgegevens

Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3
9003 MC te Warten

Openingstijden

Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
 
Dagelijks : 08:30 - 12:00u
  : 13:00 - 18:00u

 
© 2021 Stichting Jachthaven Wartena | Friesland       Privacyverklaring       WMMEDiA