Stichting Jachthaven Wartena

Over ons

We zeggen wel eens: bij ons heeft u altijd een ligplaats met een zonnetje.
Elke dag doen we als havenpersoneel en bestuursleden onze uiterste best om onze ligplaatshouders en onze gasten een aangenaam verblijf te bieden.

Goede sfeerWe horen regelmatig dat onze jachthaven sfeervol en gezellig is. Daar zijn we best wel een beetje trots op. Want het gaat ons erom dat onze ligplaatshouders en gasten het naar de zin hebben. Persoonlijk contact vinden we belangrijk en we maken regelmatig hier en daar een praatje.

Niet-commercieel
Stichting ‘Jachthaven Wartena’ is de enige grote niet-commerciële jachthaven in Friesland. Elke euro die we verdienen, investeren we in de haven.

Vriendelijke prijzen
Omdat onze verdiensten terugvloeien in de jachthaven, kunnen we onze ligplaatshouders en gasten een goed uitgeruste en moderne jachthaven bieden met prima voorzieningen. En dat tegen een vriendelijk tarief!

We helpen u graag
Als u bij ons op de haven bent, zal het u vast opvallen. We zijn een grote haven maar zeker niet onpersoonlijk. Integendeel zelfs. We zijn u graag van dienst en u kunt ons altijd aanspreken als u vragen hebt.

Veilig en vertrouwd
We willen dat u zich veilig voelt op de jachthaven. We zorgen voor goed onderhoud van de steigers en voorzieningen. De slagboom en de camera’s helpen ongewenste gasten te weren. Maar het zijn vooral de oplettende ogen en oren van de havenmeesters die zaken signaleren en actie ondernemen.

Oog voor ouderen en minder validen
We vinden het belangrijk dat iedereen, ook de oudere ligplaatshouder of gast, zo lang mogelijk kan genieten van zijn boot. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Bij het vervangen van de accu’s of het plaatsen van de buitenboordmotor? Onze havenmeesters staan graag voor u klaar! 

Het team stelt zich voor

Gaatse de Vries - Havenmeester


Bert-Menno de Boer - Havenmeester


Jacob van den Berg - Havenmeester


Rigtje Wartena - Administratie/Boekhouding


Doetie Roeda - Administratie


Adresgegevens

Stichting Jachthaven Wartena
Bûtenstreek 3
9003 MC te Warten

Openingstijden

​Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn wij geopend:
 
Dagelijks : 08:30 - 12:00u
  : 13:00 - 18:00u 
© 2022 Stichting Jachthaven Wartena | Friesland       Privacyverklaring       WMMEDiA